О вкладе интерференции электромагнитного и хромомагнитного дипольных операторов в распаде B→Xsγ в порядке O(αS 2) - Габриелян, А. А. (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
В рамках Стандартной Модели проведен расчет вклада петель с-кварка в интерференцию электромагнитного и хромомагнитного дипольных операторов для парциальной ширины инклюзивного B→Xsγ распада в порядке O(αS 2). Ստանդարտ Մոդելի (ՍՄ) շրջանակներում հաշվարկված է էլեկտրամագնիսական և քրոմամագնիսական դիպոլային օպերատորների ինտերֆերենցիայում c-քվարկային օղակների ներդրումը B→Xsγ ինկլյուզիվ տրոհման մասնակի լայնության համար O(αS 2) կարգում: The contribution of c-quark loops to the interference of electromagnetic and chromomagnetic dipole operators for the decay B→Xsγ at O(αS 2) is calculated within the Standard Model.
Keywords: Physics; Science; Chemical Physics