Оптические свойства хиральных фотонных кристаллов с анизотропным дефектным слоем - М. З. Арутюнян; А. А. Геворгян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Рассмотрены свойства дефектных мод в хиральных фотонных кристаллах с анизотропным дефектом. Քննարկված են անիզոտրոպ արատներով քիրալ ֆոտոնային բյուրեղների արատային մոդերի հատկությունները: Խնդիրը լուծված է շերտերի գումարման Համբարձումյանի ձևափոխված մեթոդով։ We discuss properties of defect modes in chiral photonic crystals with an anisotropic defect. The problem is solved by Ambartsumian’s layer addition modified method.
Keywords: Physics; Science; Chemical Physics