Система диагностики и контроля параметров фотоэлектронной пушки - Л. М. Петросян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Разработана и создана фотоэлектронная пушка для получения одиночных или двойных электронных сгустков пикосекундной длительности. ԵՖԻ-ում մշակվել և ստեղծվել է ֆոտոէլեկտրոնային պիկովարկյան տևողության թնդանոթ մեկ կամ զույգ էլեկտրոնային թանձրուկներ ստանալու համար: A photogun for production of single or double electron bunches of picosecond duration is developed and created in YerPhI.
Keywords: Physics; Science; Plasma Physics