Нули Янга–Ли модели Поттса на решетке Хусими - Р. Г. Гулгазарян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Рассмотрено распределение нулей Янга–Ли ферромагнитной модели Поттса на решетке Хусими. Հետազոտված են Հուսիմիի ցանցի վրա սահմանված Փոթսի ֆեռոմագնիսական մոդելի Յանգ–Լիի զրոների բաշխվածությունը: The distribution of the Yang-Lee zeros of the ferromagnetic Potts model on a Husimi lattice is studied.
Keywords: Science; Indexes; Physics