Анализ временного разрешения магнитных спектрометров - Т. Г. Навасардян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Представлен способ улучшения временного разрешения совпадения между двумя спектрометрами. Ներկայացված է երկու սպեկտրաչափերի միջև ժամանակային համընկնումների լուծող հատկության լավացման միջոց: A method of reaching better coincidence of time resolution between two spectrometers is described.
Keywords: Physics; Science; Nuclear Physics