Էլեկտրազոնդավորման մեթոդների համեմատական վերլուծություն միջ- և ընդլավային ջրատար հորիզոնների հայտնաբերման և հետամտման նպատակով - Ս. Մ. Դեմիրճյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Աշխատանքում ջրաերկրաբանական խնդիրների լուծման նպատակով առաջարկված և հիմնավորված է էլեկտրահետախուզական մեթոդների երկրաֆիզիկական համալիր։ В работе для решения гидрогеологических задач предложен и обоснован геофизический комплекс электроразведочных методов․ In this work, the efficiency of electric methods in volcanic areas is suggested and justified for the purpose of solving hydrogeological problems.
Keywords: Science; Geology; Geophysics