ՀՀ ԳԱԱ Երկրաբանական գիտությունների ինստիտուտի 80 տարին - Ռ. Լ. Մելքոնյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում բերված է ՀՀ ԳԱԱ Երկրաբանական գիտությունների ինստիտուտի հակիրճ պատմությունը սկսած նրա հիմնադրումից (1935թ.) մինչև այժմ: Ներկայացված են տարբեր բնագավառներում ստացված գլխավոր նվաճումները:
Keywords: History; Science; Geology; D History