Костный материал из погребений X-VIII и VII вв. до н.э. окрестностей селения Головино (Армянская ССР) - Сергей Даль (Հայկական ՍՍՌ ԳԱ)
Հայկական ՍՍՌ-ի Գիտությունների ակադեմիայի պատմության թանգարանը 1950թ. կազմակերպել էր Գոլովինո գյուղի (Դիլիջանի նախկին շրջան) շրջակայքի հնագույն դամբարանների պեղումները:
Keywords: History; Ancient History