Череп примитивного домашнего быка ранней бронзы в Джарджарисе - Сергей Даль (Հայկական ՍՍՌ ԳԱ)
Ջարջարիս գյուղի շրջակայքում հնադարյան դամբարանների պեղման ժամանակ ընկ. Հարություն Մնացականյանը քարե արկղում հայտնաբերել է բրոնզի դարասկզբներին պատկանող եզան գանգի բեկորներ:
Keywords: History