Геноцид как ужас и закон эпохи прав человека - Левон Казарян (ՀՀ ԳԱՍ Հայոց ցեղասպանության թանգարան-ինստիտուտ)
Հոդվածում դրվում է ցեղասպանության հասկացության քաղաքաբանական որակում տալու հարցը: In the article the question of politological qualification of the Genocide notion is stated.
Keywords: Պատմագրություն; Հայոց ցեղասպանություն (1915)