Հայոց ցեղասպանությունը հայ-թուրքական երկխոսության հարցի համատեքստում - Արամ Անանյան (ՀՀ ԳԱՍ Հայոց ցեղասպանության թանգարան-ինստիտուտ)
Статья рассматривает широкий круг проблем двухсторонних отношений в контексте геноцида армян. Представляется видение будущего диалога с Турцией. The article studies a wide range of the bilateral issues in the context of the Armenian Genocide and represents a vision for the future dialogue with Turkey.
Keywords: Պատմագրություն; Հայոց ցեղասպանություն (1915)