Armeno-Iranica I - А. Г. Периханян (ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․)
Հոդվածը նվիրված է հայ և միջին իրանյան (պահլավերեն, պարթևարեն) լեզվական կապերը արտացոլող երկու տերմինների (հայ.« սեպհական» , «Վասպուրական», «պատկան», «պատկանեմ» և նրանց տարբերակների պարզաբանմանը։
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature