Деятельность женских благотворительных армянских организаций в конце XIX-начале XX веков - Лилит Асоян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում դիտարկվում է կանանց կազմակերպությունների գործունեությունը հայ իրականության մեջ դարի սկզբին, դրանց ներդրումը տարածաշրջանի հասարակական և քաղաքական կյանքում և այդ հարցերի լուսաբանումը մամուլում, մասնավորապես «Մշակ» թերթում: This article focuses on women’s non-governmental organizations of 19th – early 20th centuries, their contribution to social and political life of the tegion and the coverage of their activities in the Armenian mass media and in particular in the newspaper “Mshak”.
Keywords: History; Social Sciences