Некоторые вопросы правового регулирования и практики применения общей совместной собственности супругов в Республике Армения - Мариам Эвоян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածն ուղղված է Հայաստանի Հանրապետությունում ամուսինների ընդհանուր համատեղ սեփականության ինստիտուտի իրավական կարգավորման, ինչպես նաև ամուսիններից յուրաքանչյուրի իրավունքների պաշտպանության որոշակի խնդիրների և հակասությունների ուսումնասիրմանը։ This article deals with the examination of several gaps and contradictions within the legal regulation of the joint co-ownership between the spouses and the protection of the rights of each of them in the Republic of Armenia.
Keywords: Social Sciences; Law