Коммуникативные неудачи как нарушение этикетных норм в межкультурной коммуникации - Лаура Меликян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածը նվիրված է միջմշակութային հաղորդակցության ընթացքում հաղորդակցական ձախողումների խնդիրների ուսումնասիրմանը՝ հիմնվելով էթիկետի նորմերի խախտման օրինակի վրա: The article deals with the problem of communication failures in intercultural communication on the example of breaches of etiquette rules.
Keywords: Ethics; Culture and Cultural Processes