The Problem Of Media Competency Among Students - Margarita Petrosyan (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ներկայացված է մեդիաիրազեկության ձևավորումն ուսանողների դասավանդման գործընթացում: Այստեղ մեդիա կրթությունը ներկայացված է, որպես կրթական փորձ, որը միտված է ուսուցանողներին ուղղորդելու մաս մեդիայի հնարավորություններից հնարավորինս արդյունավետ օգտվելուն: Ժամանակակից աշխարհն ու ինֆորմացիոն դաշտն անընդմեջ փոփոխվում են, հետևաբար ուսանողների մոտ մեդիաիրազեկության ձևավորումն դառնում է անհրաժեշտություն: В статье представлено формирования медиа–компетенции студентов в процессе преподавания. Медиа–образование рассматривается как образовательный опыт, помогающий студентам в выборе направленности, эффективном использовании возможностей масс–медиа.
Keywords: Bibliography; Education; Theory and practice of education; Higher Education; Information resources