Ներպետական (ազգային) իրավունքի և միջազգային իրավունքի փոխգործակցության կառուցքակարգը. իրավական բովանդակությունը, ձևերը և մեթոդները - Վահե Թորոսյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
В статье автор обратился к изучению основных проблем и содержания механизма взаимодействия внутригосударственного (национального) права и международного права, форм и методов реализации этого механизма. The article refers to the main issues and content of interaction mechanism of interstate (national) and international law, as well as the implementation ways of that mechanism and survey methods.
Keywords: Law