Конституционная безопасность и вопросы конституционного контроля по защите прав и свобод граждан: закономерности и отклонения - Ашот Хачатрян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում անդրադարձ է կատարվել սահմանադրական անվտանգության տեսության և պրակտիկայի հիմնահարցերի, դերի ու բովանդակային նշանակության, ինչպես նաև սահմանադրական սպառնալիքների չեզոքացման և այլ հիմնախնդիրների հետազոտությանը: The article touches upon some issues on the theory and practice of constitutional security, its role and significance, as well as research aimed at neutralizing constitutional threats and other problems.
Keywords: Law