Определение эффективности автоматизированной роторно- конвейерной линии - Ирина Овакимян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկվում է ավտոմատացված ռոտորա-փոխակրիչային գծերի «ԱՌՓԳ» տնտեսական արդյունավետության գնահատման գործընթացը՝ կիրառելով ֆունկցիոնալ տեխնիկա-տնտեսական վերլուծության «ՖՏՏՎ» մեթոդը: The article examines the process of evaluating the economic efficiency of automated rotaryconveyor line (ARCL) using the method of functional feasibility analysis.
Keywords: Social Sciences; Economic Theory