Нормативный правовой акт как основной источник права - Тигран Торосян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում քննական վերլուծության է ենթարկվում իրավունքի աղբյուրների համակարգը և դրանում նորմատիվ–իրավական ակտի դերն ու նշանակությունը՝ հասարակական հարաբերությունների իրավակարգավորման ոլորտում:The article comprises the critical analysis of the sources of law system and the role of normative–legal acts in the sphere of legal regulation of public relations.
Keywords: Law