@misc{Оганесян_Г._Г._Видовая, author={Оганесян, Г. Г. and Барсегян, А. А. and Даниелян, Л. В. and Пашаян, М. М.}, address={Երևան}, howpublished={online}, publisher={Հայաստանի ԳԱԱ «Գիտություն» հրատ.}, abstract={Ձևաբանական, կուլտուրալ, ֆիզիոլոգիական, կենսաքիմիական և մոլեկուլային գենետիկական տվյալների համաապարփակ վերլուծության հիման վրա Նարինե կաթնաթթվային ըմպելիքի խմորիչ կուլտուրան վերանույնականացվել է որպես Lactobacillus helveticus Ep 317/402: На основании всеобъемлющего анализа морфологических, культурных, физиологических, биохимических и молекулярно-генетических данных исходная культура кисломолочного напитка Нарине Lactobacillus acidophilus Ep 317/402 была повторно идентифицирована как Lactobacillus helveticus Ep 317/402. Based on a detailed analysis of morphological, cultural, physiological, biochemical, and molecular genetic data, the starter culture of the sour milk beverage Narine based on a comprehensive analysis of morphological, cultural, physiological, biochemical and molecular genetic data, the starter of the sour milk beverage Narine Lactobacillus acidophilus Ep 317/402 was re-identified as Lactobacillus helveticus Ep 317/402.}, type={Հոդված}, title={Видовая принадлежность заквасочной культуры лечебно-диетического кисломолочного напитка “Нарине”}, keywords={Կենսաբանություն, Բժշկագիտություն, Կենսատեխնոլոգիա, Բուսաբանություն, Կենդանաբանություն, Ֆիզիոլոգիա, Մանրէաբանություն, Կենսաքիմիա, Կենսաֆիզիկա, Գենետիկա}, }